Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna söker självförtroende

Han besökte mig igår,
som alltid när vi ses.
Bara fysiskt,
som alltid när vi ses.

Det brukar gå rätt fort,
som alltid när kläderna är av.
En dagdröm rikare,
som alltid när kläderna är av.

Jag öppnade mer än jag borde,
som alltid när du besöker mig.
Stön, stonk och stön,
som alltid när du besöker mig.

Du vände mig mot dig,
\"Jag vill inte ha sex med dig om du inte vill ha sex med mig,
Jag älskar dig mer än så\"

Dumma jag,
som aldrig vågar säga ifrån.




Övriga genrer av Ranki
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-02-02 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki