Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DjurOLiv!

Tuggar luft i ena lungan
suckar ut en fjäril gul
Plockar sär mina händer
för det blåa bärets skrud
Lägger örat till mossen
slår mig ner i myrans gång
En blick av purpur i gyllene
och de lyckliga asparnas sång




Fri vers av Ranki
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-05-18 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki