Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till hatkärlek.


Hommage

Du mystiska kvinna med ögon av glas,
mörka som katten i natten.
Jag vet vad du vill, du förstår inte mig,
jag kan vara farlig, jag med.
Jag hör dina tankar och jag ser dina ord,
bakom den vita porslinsfasaden.
En tandprotes!




Fri vers av Ranki
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-09-29 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki