Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolans skola, hemmets skola, livets skola. Lev för att lära!


För Barn I Alla De Skolor

Det är således objektivt fel,
men när du vaknar så är du liten.
Likt naturens lagar och lugna vindar,
vaggar du runt i munnen.
Etik och moral är dubbelmoral,
som en vinterdags verklighet.
Och tätt kring en tuva kryper jag,
med vissnande ljud omkring.




Fri vers av Ranki
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-02-07 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki