Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forsmark, staten, och allt det stora...


Ledsen pappa, jag har blivit stor

Bortglömd och under en stor säng
simmar jag runt i dammets hav.
Sällsynt att hitta, ibland får jag napp
en knapp eller några ören.
Förenad med logik,
räknar fjädrar i madrassen.
Saknar den tid,
då månen gav mjölkvitt en innebörd.
Ler åt den som bäst,
vill sova ovanför.




Övriga genrer av Ranki
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-26 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki