Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vandring

Skapar tid i gårdagens lugn,
förlorar rum i presens stund.

Ensam själ på vandringsfärd,
är det verkligen du?

Mötande själ lånar en timme,
delar med sig av hav från minnet.
En doft av salt och tång,
en inspiration för själens fortsatta gång.




Fri vers av Ranki
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 18:15



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
Vackert skrivet
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ranki