Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Hatar dig och din förmåga att göra mig svag.
Hatar dig och det faktum att du inte ser att du sårar mig.
Hatar mig själv och min egen svaghet då du kommer till mig.
Hatar mig själv och det faktum att jag låter mig bli sårad av dig då du går.




Fri vers av Dragontear
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-08-31 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragontear