Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Tusenbröder är småfisk i stim


Tusenbröderna vakar



tusenbröderna vakar
flyktiga ringar
på det bläcksvarta vattnet
smälter i speglingen
av en sjunkande sol

nattdimman svävar
allt jag kan tänka på
läggs till vila vid berget

min båt gnager mot stenen
sliter i repet
när jag är borta
syns avtryck av blå färg
och sedan ingenting




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 932 gånger
Publicerad 2006-09-03 02:36



Bookmark and Share


  kath
och när jag läser dina ord tänker jag på att nu är bara nu och inte sen ..... vackert med de tydliga bilderna i vår natur som vi är ett med .....sårbara varelser i universum och ändå så starka
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger