Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från svartaste svart till rödaste rött

Så många gånger förr
Orden betydde så mycket
Men inte längre
Orden var det finaste som fanns
Nu är de bara ord
Inget att bry sig om
Om de sas av rätt person kanske de skulle byta skepnad
Från svartaste svart till rödaste rött




Fri vers av Lollovisa
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-09-03 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa