Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget varar för evigt

Inget varar för evigt
Jag visste att det skulle bli såhär
Att den här dagen skulle komma

Jag kämpar för att inte gråta
Måste visa mig stark
Jag känner mej så tom

Jag hade lämnat botten och börjat kämpa mej uppåt
Men jag halkar så lätt ner igen
Nu är jag ju där igen

Jag vet inte vad jag ska göra
Måste glömma och förlåta
Fan, det är så jävla svårt...





Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-09-03 11:48



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Lugnt sagt att det är svårt, botten är nästan omöjlig att komma upp ifrån, men du klarar det nog=)
2006-09-10

    Camillaa
mycket fina
beskrivningar!!
känner igen mig i din text
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire