Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom stenen Under trädet

Bakom stenen

Under trädet

I skogen

Utanför staden

I landet

Brevid havet

I mitten av kontinenten


Där finns jag


I mitten av kontinenten

Brevid havet

I landet

Utanför staden

I skogen

Under trädet

Bakom stenen

I mitt hjärta


Där finns du




Fri vers av Lollovisa
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-09-03 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa