Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstört











Förstört
Allt är bara förstört

Det du sa igår sätter sina spår
Tårarna bara rann, ofrivilligt

Du förtjänar något bättre
Jag är inte värd att älska

Minnena bleknar, men finns ändå
Fan! Jag älskar ju dej!

Jag vill minnas dej som den jag älskade
Inte som den som svek




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-09-03 14:17



Bookmark and Share


    Camillaa
jag känner ilskan!
starka ord du skriver!
känns ärliga
Härligt jobb
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire