Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett löv kan falla.


Om du lämnar mej

Mitt hjärta kan brista itu.

Mitt liv kan krossas.

Men du älskar inte mej så STICK!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 229 gånger
Publicerad 2004-11-11 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson