Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Bara tama fåglar längtar, de vilda flyger.\"


Flyttfågelslängtan



min flyttfågelslängtan lyfter
när bladguldet flagnar i skogen
det regnar hjärtan
jag räknar dem alla

kom med din rostiga skära
smältande sälta
mjukt fjäderprasslande mörker
inte länge till är du förtöjd

droppa beck och umbra i min pupill
att jag må se skog
bortom multnande gärdsgårdsled
det blåser tårar mot fönstret

och tupparna gal




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 911 gånger
Publicerad 2006-09-03 18:36



Bookmark and Share


    Rejjja
oj...... jag är tam....
någon med ockra
nån annan kanske
med bästa umbra
tog tag i mej, lät
mej färgas fast i dyn
en
inspirerande.. /Dick
2006-09-09

    Camillaa
den drä var ruggigt bra alltså :)
/ C *
2006-09-03

  Ola Rydberg
Jättebra
blev dock mest förtjust i
(Bara tama fåglar längtar,de vilda flyger)
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger