Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet !

 

Jag är så trött på

Dessa oceaner

Som omger oss

 

Var är landet

När ska

Jolly roger

Äntligen hissas

 

När ska vi

komma i land 

 




Fri vers av Neal
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:22



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Ja... När?
Så fint!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal