Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen !

 

 

Kom hit kom hit

 Och slå på den stora trumman

Kom hit kom hit

Bespottade och förnedrade

 

och hör

Hör på

 

livets rythm

känn på vindens

och hoppets

smekningar

 

Aldrig att du går

lottlös igen 

 

 

 




Fri vers av Neal
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:30



Bookmark and Share


  livet
jag kommer så fort jag kan..
det här vill jag inte missa. :)



den var bra, får mig att längta så otroligt. finns det ett sånt här ställe? finns det det?
2006-09-13

  Prometeus
Hehe gillar denna oxå; den påminner mig om en "välkomstdikt" jag skrev en gång som går såhär;

"Hjärtligt välkomna

Jag ber Er
vänligen stig på

Känn Er som hemma

bland angivare och lönnmördare
och andra av Er sort"
2006-09-08

  prinscess VIP
bra dikt
mycket välkomnande
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal