Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Glåporden och föraktet haglar över mig. Sänker mig ner på knä. Sparkar och slag mot en kropp som förtjänar det.

Vill inte vara kvar.

Tröjan kväver mig långsamt och kippar efter andan. Byxornas skär in i kärlekshandtagen. Flämtar högröd i ansiktet och söker översta knappen. Draperiet fladdrar och folket skrattar högt inför de bildsekvenser som bjuds. Med sänkt huvud och öm kropp lämnar jag allt bakom mig.

Vet att det inte var sista gången.

Förbannar mig själv för att inte kunna stå emot.

Men är det rea på HM så är det.




Fri vers av Hélène
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-09-03 20:44



Bookmark and Share


    Panta rei
*skrattar*
Den var bra, vilken tur att jag inte läste slutet först!*ler*
2006-10-24

  loren
vardagspoem - i härlig humor

gillar meningen

Byxornas skär in i kärlekshandtagen

men det är säkert bara för att jag är kille :)
2006-09-03

  Dan Linder
mycket skickligt uppbyggt mot slutraden - jag skrattade högt!
2006-09-03

  prinscess VIP
haha denna var rolig
mycket bra knåpat
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn