Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta spår



sol
värme
vind

torkar en
kind

lämnar ett
spår

salt som en
tår







Fri vers av zaphod
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-04 16:13



Bookmark and Share


  Davidoff
Jättevackert
2006-10-02

    ej medlem längre
Vackert!
2006-09-29

  alx
sagolikt gripande.
me like a lot
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod