Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Jag är ett avgrundsdjupt hål
svart i universum

Jag är en gapande skada,
rödglödande monster

Jag är en själ som har tappats

på ande och kropp,
fader och son

Jag är en spillra
som slutat att hoppas
på utläkta sår
renfläkta sanningar
människors godhet
djurs patetiska naturlighet
solens stråliga kraft

och

tingens hela helhet




Fri vers av Poetnissa
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-04 18:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker att titlen kunde stå litet för sig och texten en bit nedanför, annars är den rätt juste

får sina förtjänta
tre tussilago
för smittande känsla
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa