Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu ska jag gå

konturer av en ledsen man
små fläckar syns på kinden
hans hjärta pickar allt för långsamt
för att orka livets tempo
och jag vet
att hårda ord
betyder inte allt
och mjuka klappar är kanske det man vill ha
fast utan att säga det

det stora i honom gick ut

nu letar han efter lyckan
för att få känna
mungiporna
lite över noll
en gång till

man växer inte ifrån kärleken
man kan inte springa från den,
inte hoppa över den,
bara förlora den
bara förlora
det enda man vill vinna

den riktiga besvikelsen
är vad man
egentligen behöver
inte något utdraget som
äter upp
allt
som
kan klassas
som

ljus




Fri vers av verkligen
Läst 750 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-15 18:33



Bookmark and Share


  andreawolf
du skriver liksom...sanning :)
2007-01-02

  alltid
jättejättebra!
allt,hela texten var super !!
2006-12-30

    Imaginist
Jag vet inte vad jag ska skriva.
Jag kan inte det här med att kommentera, men jag måste för den är såå bra!
2006-12-17

    Morbide
riktigt riktigt bra. känns
2006-12-16

  fannen
jaha, nu har man läst en dikt och ska skriva.

jag vet inte.

många man. eller nej, det var det vist inte.
men ändå
2006-12-15

  inspiration.
säger bara en sak. MMMM!
/M.
2006-12-15

  Paraply
hej oskar
fy vad du är bra
jag totalälskar första och sista
dom är supersmarta och baskerfina
och titeln blev tuff
snart ska jag gå.

det känns som om du skriver för en pbulik (moi med flera)
som väntar på finalen som kommer tränga sig in överallt och glittra i ett fyrverkeri...
liskom.
jag kan inte beskriva det bättre.

och jag vill ha sånna här fyrverkerier på nyår.
puss
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen