Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var det din mun

du återvänder

nej! bestämmer jag
tänker inte bli din skugga igen

men din version är en annan
där leker fortfarande barnen, skolan har inte börjat
fönstrena med tunna gardiner
vi måste köpa nya blommor,
säger du,
för de gamla har vissnat

nej! vill inte ha något med dig att göra!
och min tumme passar
fortfarande perfekt
i gropen mid ditt vänstra nyckelben

slinter







Fri vers av Sofie Svärd
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-04 21:10



Bookmark and Share


    TigerCia
hmm intressant... jag blir nyfiken! Vill ha en fortsättning!
Får inte grepp om den riktigt... Vilket e både bra o synd...
Fortsätt gärna på den..kanske del2 eller ngt?? ;)
//Cia
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd