Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag älskar:
dina våndor

oordningen bland dina papper




Fri vers av Sofie Svärd
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd