Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pang!pang!


du går
du går verkligen


länge står jag framför spegeln
och söker efter något i mitt ansikte

en skugga i ögat
ett drag över munnen
någonslags reaktion

ingenting
hur jag än försöker: ingenting


sedan radar jag upp fantasifostren framför mig
och skjuter dem i huvudet





Fri vers av Sofie Svärd
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-09-09 19:48



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow! Vilken avslutning! Detta ska jag pröva.
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd