Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gredelin (plommonmörk)


har så mycket att säga
om naglarna&nålarna
beskriva hur varje millimeter känns

-istället gör jag det till rynkor

irriterar och tär som utslag på varandras ryggar
just där man inte kommer åt
hur man än vrider och vinklar armarna
grimaser; jag har aldrig sett oss såhär förut

vad vi gör istället:
tuggar (länge)
sväljer


för det slutar röra på sig
när jag har slagit tillräckligt länge




Fri vers av Sofie Svärd
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd