Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollision


med mina hala händer
slinter jag
på alla dina
kroppsdelar


med dig varm
runt mig

tänker jag inte på
att luften kan ta slut
när som helst nu

av våra flämtningar


vi är så nära
att man inte längre kan skilja på
vad som är mitt och
vad som är ditt


vill
bara
ha
allt

nu HHHH hhh h h
h
h









och drar efter

andan





Fri vers av Sofie Svärd
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-04 22:07



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Underbar dikt, och härligt hur du leker med formen. Man sugs in i både andningen och den hållna andningen. Bra!
2006-11-04

  Henrik Nilsson
hetta... närhet.... underbar värme
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd