Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är 80 grader


din mun
blodet som rusar

det enda jag känner är

din mun
som får mitt blod
att rusa




Fri vers av Sofie Svärd
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-12-29 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svärd