Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studievärlden

 

En annan värld,
en glömd värld
där fötter stampar
och nervositeten
vibrerar i luften
ikapp med
tentaångesten.

Bara på besök
för en kort stund
då hemlängtan bränner,
längtan till vardagen.
Låter denna värld
falla i glömska
igen.

 




Fri vers av Anna H
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-09-05 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H