Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste ni?!!

Visste ni...att i händerna finns så många nerver att om rätt person drar med fingrarna så kan man få rysningar genom hela kroppen så att man håller på att bli helt tokig....




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 517 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-09-05 10:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
...visste ni, att i magen.... så att om fel person...
Där hade du en fin reflektion! ;-) (kände för ett tillägg...)
2006-09-05

  Jewel_x
Verkligen charmig..!
2006-09-05

    Erika H
jo det visste jag men....
varför har ingen rätt person gjort det på mig?
skön stil
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga