Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ... saknas mej !


Sov sött

Hur ska jag kunna koppla bort min dag
när ditt milda prat inte
viskar mej trött

Hur skall jag kunna somna in
när dina händer inte
smeker mej sömning

Hur skall jag kunna sova tryggt
när din kropp inte
värmer mitt frusna jag

De är så tomt här
i sängen
bredvid




Fri vers av Jack_iX
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-09-05 10:47



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
åh saknaden! Fint så fint skrivet om den..
2006-09-06

  Cris
Vad fint.. vad kan man annat säga..
det är skönt om det känns så
2006-09-05

  prinscess VIP
en oändlig saknad
men vacker på något sätt
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX