Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockorna stannar men tiden går..

tiden är oändlig.
tiden försvinner aldrig

tiden är inte timmar och minuter
och sånt tjafs
sånt som vi människor hittat på för att överleva.

när jorden inte finns kvar
- på grund av oss
kommer tiden att fortsätta
- utan oss

timmar och minuter är ett mänskligt maktförsök
att tämja tiden
men tiden

lever ett eget liv
- utan oss.




Fri vers av ängel utan vingslag
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-09-05 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ängel utan vingslag
ängel utan vingslag