Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tala rätt, att tala sanning

hur säger man
till en tjej
att "du är söt som du är"
du behöver inget påmålat yttre

hur säger man
till en tjej
att du passar perfekt i samhällets
men inte i mina
ideal

vågar du stå ut,
sticka ut
för min skull

hur säger man egentligen
"jag saknar dig, din tönt"
och dina små söta kjolar

hur säger man:
"jag är feg,
men jag vill tala rätt,
tala sanning"




Fri vers av joweeel
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-09-05 21:16



Bookmark and Share


  Jewel_x
Jag småler fortfarande efter att ha läst denna text.
Charmigt och mycket, mycket bra..!
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel