Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Game over, hjärtat mitt.

kulsprutesmatter smeker stigbygeln



akustikens avstånd avslöjar

dina

intentioner


mina bekännelser
flyter fram på sanningsfloden:


hoppas du trampar på en mina
jag ville aldrig ha med dig till nästa level






Fri vers av joweeel
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-08-13 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel