Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Jag vill kunna
få dig
ha dig
äga dig
Utan att förgöra dig

Jag vill kunna
se dig
höra dig
röra dig
Utan att behöva leta efter dig

Jag vill leva
med dig
bredvid dig
nära dig
Utan att kväva dig

Jag vill att du ska vilja det med mig.........




Fri vers av BoingBoing
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-11-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing