Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet

Det finns ord jag kan viska
Rader jag kan skriva
Saker jag kan säga
Små visor jag kan nynna
Så vet du att det är jag

Men jag vill inte riskera att du ska höra
Inte inte anad inte sedd
Vill inte avslöja
Är så rädd för att förstöra

Så jag smyger tyst omkring
Utom synhåll bara för att få känna mig nära
Står liksom på tå
Kikar över en axel och håller mig på lagom avstånd
Beundrar dig
Hör dig
Njuter av dina ord

Njuter av en stulen närvaro




Fri vers av BoingBoing
Läst 341 gånger
Publicerad 2004-11-12 19:50



Bookmark and Share


  mb74
låter som kärlek,du vet med klump i magen ,bra framtonat:)
2006-02-08

  Cattis Rönn
dikt om kärlek...Bra beskrivet!
2004-11-12
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing