Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.--- .- --. / -... . .... --- ...- . .-.

Punkter för att veta
vart jag är påväg
hur långt jag har gått
hur långt jag kan gå

Jag behöver linjer
gränser
ORD!
Du har så få ord

Några punkter
ett antal linjer
och tusentals ord

Ett flöde av omtänksamt formade meningar

Poesi-onani
berättar-mani.




Fri vers av Bit
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-09-06 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd