Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag arbetar

sopbil

kallluft

ensamhet

blött hår

morgon




Fri vers av Bit
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-01-12 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd