Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp ut mig

släpp ut mig
släpp taget
släpp mig

låt mig gå
låt bli att stå på mig
låtsas inte om mig

gå din väg
gå inte på mig



gå!

gå?



försvinn

riv ett tak
släpp upp mig
släpp ut mig




Fri vers av Bit
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-09-18 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd