Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motstånd

Diktatorn
Benito Mussolini
förbjöd jazzmusik
i Italien

Hans son
Romano blev
proffessionell
Jazzpianist




Fri vers av Anders P VIP
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-09-10 09:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så kan det gå...är man en Mussolini måste man revoltera
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP