Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förstår

Jag förstår, du är som jag.
Bara kallare och räddare.
Jag fattar precis, du vill inte heller.
Inte förmycket, inte som man inte vill
- som man vill.

Vara på toppen av andra människor, det är det du äter.
Din värsta skräck är att andra skall rata dig.
Du är lite som jag men jag tycker bättre om mig än om dig.




Fri vers av Bit
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-01-12 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd