Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stopp i signal

Sitter här och jobbar
kaffet är halvdrucket
- liksom livet

och det jag gör är viktigt eftersom jag gör det jämt och det är viktigt och det måste göras och det är det jag
är
i andras ögon.

varför känns det då lika viktigt som en
pendeltågsresa
mellan Spånga och Sundbyberg
när föraren meddelat
\"Stopp i signal\"

och kaffet är snart slut.




Fri vers av Henning
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-09-06 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning