Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen att säga...

jag går på pinnar
lite högre än vanligt
lite tyngre också

tröttare
segare

längtar så jävla förbannat vansinnigt mycket efter att dela mina drömmar

tanken är att det skall ske i tredjedelar
en nu, en sen och en till någon jag kan lära mig älska




Fri vers av Bit
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-09-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd