Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett antal trolleritrick som inte funkade förstod jag att det enda rätta vore att han själv kom och fixade till allt igen, men kanske något naivt...


min sista önskan

Om du kunde vara så snäll
och komma hit
med en kniv
och skära bort
alla ord
alla löften
och all den ångest som
du lämnade kvar här under huden

snälla, kan du göra det




Fri vers av Mirs
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-09-06 12:22



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja om det ändå fanns ett kirurgiskt sätt att bli av med alla dessa ord som skadar mer än slag.
Starkt !
2006-09-11

    karin.t
jag ryser...håller med föregående skribent!
2006-09-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Lite morbid, grymt rakt på sak, du skriver så bra!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirs