Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fler tåg

jag såg att du ändrade dig

du stannade till
gav upp
gav fan i alltihopa

sen blev du rädd
kroppen vände sig ut och in
dina sinnen upplöstes av ansträngingen
att inse att du ångrat dig

tåget börjar rulla
du kastar dig fram
bankar på rutan

skräck utan botten eller yta
osynligt sliten i bitar
du tappade din kontur
deformerades krossades upplöstes

jag kände din hand genom glaset
jag kände värmen som lämnade din kropp

det går inga fler tåg
jag såg att du visste det

jag förstod att du bara glömt
hur korta sekunder kan vara




Fri vers av Bit
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-09-06 23:45



Bookmark and Share


  anna-mia
Den här gillade jag, den förmedlar klart en känsla av..desperation. Tyckte speciellt om de sista två verserna.
2006-12-06

  Anders P VIP
Ödesmättat, beslutsångest, missade chanser. Bra beskrivet.
2006-09-10

  carl-alexander
Jag gillar när man använder sig av tåg. För övrigt hade dikten en skön känsla över sig och avslutades bra.
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Bit
Bit

Mina favoriter
motstånd