Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag överlämnar mig till dig



vad ska man göra när man vandrar omkring utan frågor
för man bryr sig inte längre
va ska man göra när man är instängd i en död kropp
leta efter en väg ut eller stanna

min vardag ser anorlunda ut
jag ser den på ett annat sätt
men om sättet innan igentligen var bra har jag ingen aning om

ett lätt drag av vinden
lyfter mig upp
ja kan se alla på gatan, ja kan se hur deras ansikten blir mindre och mindre
regnet smattrar inte så hårt mot min kropp längre


jag är fri


jag sjunger om min kärlek
alla änglar hör mig
hör min bön om en bättre morgondag
vinden smeker mig
molnen stoppar om mig

en efter en dyker dem upp
men en fjäder som gåva
stora vita fjädrar att flyga med
ja fäster dem bakom min rygg
gud vaggar mig i sin famn

mitt hjärta får kraft
regnet viker sig undan
och jag flyger iväg
bort från allt





Fri vers av Jasmine
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-11-13 12:02



Bookmark and Share


    Malin Johansson
iväg hade varit så underbart...
2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine