Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käften!


Mina trötta fötter mot grusvägen
är det enda ljud som bryter tystnaden.

Tystnad mellan oss.

Du säger att du hatar mig och jag förstår.
Men egentligen förstår jag inte, jag vill inte förstå.

Det är fortfarande tystnad, fast du pratar.
Jag hör dig inte, ditt kallprat kan dra åt helvete.
DU kan dra åt helvete. Jag hör inte på.

Du pratar om logik, etik, moral och en massa skitsnack.
Jag vänder och går, jag vill inte höra på.
Jag vill inte vara i närheten.

Jag är ledsen, Jag gråter men du bara fortsätter att
gå med mig och pratar en massa strunt.

Du har aldrig sagt att du hatar mig, men jag vet det.
Vi båda vet hur det ligger till.

Så snälla, Håll käften och gå din väg!




Fri vers av Niz
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-09-07 16:47



Bookmark and Share


  Vildaste
Sorgligt, men du har rätt man känner om ngn hatar en.
de tror att de kan dölja det men inte för en poet aldrig för en poet/vilda
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz