Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsstilstango


hålrum

efter en hård natt
där jag bara vinkat åt john blund
ett nattskift
vid sorteringsbordet
på krabbkokeriet

snabbkylning
in till fiskhamnen
med krabbor
som luktar merlukt
ett hejande på martin
sedan hem igen

jag somnade
tror ja
så john anders fick köra
jag vet jag kom hem
fast inte riktigt hur

damerna i Karlstad
äter krabba från Bua
delikat och romantiskt
ögonen svider
och sömnen har gömt sig

solen skiner
vi kan jobba med Ejdern
upp med luckorna
och john kommer ner

ett ormbo av kablar
avbitartången sjunger
årtiondens fuskjobb
för en dålig funktion

hyttdurkarna åker ut
ett eldorado
för en industridammsugare
asdicens kablar
är vita av damm

jag tittar occh tänker
john blund knackar på axeln
det är tidig sovdags
om du har tänkt
sidan två.




Fri vers av tom boreland
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-07 19:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Spännande, du lever verkligen ett helt annat liv än en annan så att säga!
Riktigt ser dig hur du sliter...! Gott med krabba! :) /mia
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland