Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitterheten kommer gärna och knackar på dörren på fredagsnätterna. Jag förstår inte varför- ÅH, VARFÖR?- slutade jag att supa? Åh, varför slutade jag att springa? Man måste fortsätta fly från detta... Ha ha ha ha ha.


Hur man piskar ett svin

Nu ska jag straffa dig
genom att straffa mig själv
För jag kan inte komma på
något bättre sätt att såra
dig som så outtömligt
älskar mig
när jag så outhärdligt
avskyr dig
Så skadade du mig med din low-fat-kärlek




Övriga genrer av Rieke
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-09 02:58



Bookmark and Share


    snoppe von tratt
straffa mej med medans du ändå är igång!
2006-09-22

    C/O
Bett du har!
Bra!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rieke