Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

weird tanke

ÅH! Jag har fått en helt sjuk tanke!
Jag ska ta mig fan renskriva den i ett brev
som jag sen tänker skicka till ett före detta ex
som har vägrat erkänna att jag är den bästa tjej
han någonsin haft och kommer att få! ( Vadfan TROR han!?!)

Har du någonsin kommit på någonting ABSOLUT NYTT?
Som bevisligen aldrig tänkts förut?
Bra, då är vi TVÅ övertygade idioter
i stället för bara en ensam!




Övriga genrer av Rieke
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-14 01:25



Bookmark and Share


    laissez_faire
Den var onekligen lite weird ;)
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rieke