Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Varför tar Ni i redaktionen bort texter hur som helst??? Det tycker jag är elakt på gränsen till nedvärderande! Jag har ju BETALAT Er för att få skriva här!)


unikitet


Jag har alltid varit mer originell än alla andra.
Det finnes bevis därtill.




Övriga genrer av Rieke
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-11-18 18:39



Bookmark and Share


    laissez_faire
Mon amis... Vart har du tagit vägen?
2006-12-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Har inte varit med om det själv, men kan förstå att det måste vara urjobbigt... du skriver det kort, konsist och lätt., good 4 U=)
2006-11-25

    Per Lindblom
Jag har sett de bevisen.
(Publicera om och om igen, tills de ger upp, de jävlarna...)
2006-11-22

    laissez_faire
Tar de bort texter? Hade jag ingen aning om. Och originell är du allt =)
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Rieke