Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur vacker en sol är


tisdagssol

Sol - gå hem!
Du skulle ha varit här i går.
Vind - ta med dig solen och blås bort
Jag orkar inte med
att solen ska sitta där uppe
och slå sig själv för bröstet.
Vart var du igår!?!
Din orättvise fan.




Fri vers av Rieke
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-04-24 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rieke